SVE ŠTA TREBATE ZNATI O OSIGURANJU - informacije koje su jako bitne:

Turistička agencija Izazov od svojih početaka radi s osiguravajućim kućama i osigurava svoje putnike na putoavnjima u inozemstvo. U narednom textu Vam dajemo sve bitne informacije koje Vas molimo da dobro pročitate  i razumijevanjem pročitate.
1. PUTNO OSIGURANJE
Putno osiguranje je polica osiguranja koja Vam pokriva troškove liječenja u inozemstvu u slučaju da se desi neka ozljeda ili potreba za odlaskom doktoru.
U slučaju neke nezgode u inozemstvu, naravno da najprije treba potražiti liječničku pomoć, a nakon toga treba kontaktirati telefonski ili mailom osiguravajuću kuću gdje je ugovorena polica osiguranja, te prijaviti štetu da bi se dobila refundacija troškova.
U nekim slučajevima je potrebno platiti troškove na licu mjesta, a onda s svim računima tražiti refundaciju troškova od osiguravajuće kuće.
Pogledajte sve bitne informacije na slijdećem linku: https://www.allianz.hr/hr_HR/privatni-korisnici/zivot-i-zdravlje/putno-osiguranje.html#

2. OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA
Osiguranje od otkaza putovanja je polica osiguranja koja pokriva troškove uplate u slučaju otkazivanja putnika od putovanja u slučaju bolesti putnika ili užeg člana obitelji, smrtni slučaj, požar, vojna vježba...
Policu osiguranja od otkaza je potrebno napraviti 24 sata unutar uplate akontacije ili cijelkupnog aranžama, te osiguravajuće društvo, uz ispravnu dokumentaciju otkaza radi obradu Vašeg zahtjeva te isplaćuje prema Uvjetima osiguravajućeg društva.
Na slijedećem linku možete provjeriti sve detaljne uvjete osiguravajuće kuće: https://www.allianz.hr/content/dam/onemarketing/cee/azhr/privatni/hr/files/pdfs/docfinder/zdravlje/putna-osiguranja/T2145-06_Uvjeti_putno_A4_WEB.pdf
 

3. OSIGURANJE GUBITKA PRTLJAGE
Također je bitno i osigurati Vašu prtljagu u slučaju krađe. Također se to može napraviti prilikom ugovaranja police osiguranja (pokriva gubitak, oštećenje ili unišrtenje prtljagu koju osiguranik nosi sa sobom te trošak kupnje zamjenske prtljage).

Molimo Vas da dobro pročitate sve upute s linkova da dobijete sve relevantne informacije oko osiguranja.
Također je bitan i slijedeći link jer je detaljno objašnjeno šta je sve uključeno : https://www.allianz.hr/content/dam/onemarketing/cee/azhr/privatni/hr/files/pdfs/docfinder/zdravlje/putna-osiguranja/T2045-03_Paket_putnog_osiguranja_IPID_PZO_243_1213_0319_WEB.pdf