POSAO U IZAZOVU !
Slijedeći poslovi su mogući u sklopu Turističke agencije Izazov, ako se nađete u jednom od tih dolje navedenih poslova, slobodno nam se javite na mail info@izazov.net, napišite Vaš životopis, par ideja kako bi mogli sudjelovati i javiti ćemo Vam se po mailu ili telefonski.
Popis poslova u Izazov-u :
- rad u agenciji na bookingu (stalno zaposlenje - trenutno ne zapošljavamo za stalno , ali možete poslati CV na mail posao@izazov.net)
- vodič / pratitelj u autobusu za 1,2 i višednevne izlete i putovanja - vanjski suradnik
- predstavnik na destinaciji za višednevna putovanja - vanjski suradnik
- učitelj skijanja - vanjski suradnik
- učitelj snowboarda - vanjski suradnik
- snimatelj s kamerom / fotaparatom (snimanje izleta i putovanja) - vanjski suradnik
- skipper - vanjski suradnik
- dizajner za letke i promotivne materijale - vanjski suradnik
- predstavnik grupe putnika - u slučaju da imate grupu veću od 10,15 i više osoba za skijanje možete nam se javiti za suradnju kao predstavnik grupe
- .....i slobodno neka druga ideja ako imate slobodno sve šaljite na mail:  info@izazov.net.
Za nove vodiče / pratitelje organiziramo studijsku turu te prvo idu na putovanje s nekim od naših iskusnih vodiča da vide koje su sve bitne informacije za putnike, te nakon toga krenu s jednodnevnim izletima i kasnije 7dnevni aranžmani najčešće u Francusku s autobusom.
Za učitelje skijanja / bordanja jako je bitno da imaju važeću licencu ovjerenu za tekuću godinu šta nam se isto treba poslati u mailu. Moguće je rad škole skijanja / bordanja na jednodnevni, dvodnevnim i 7 dnevnim izletima i putovanjima.
U svakom slučaju, slobodno nas kontaktirajte na gore navedenu mail adresu s bilo kakvim sugestijama idejama i CV-om, odgovaramo unutar 24 sata.